+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 16 жовтня 2018

Допоможемо воїнам разом!

Майбутнє будь-якої держави безпосередньо пов’язують з молоддю. Адже саме молоді люди продовжуватимуть реформи у політичній та соціально-економічній сферах, що започатковані сьогодні. І саме від їх активності та творчої спроможності залежать перспективи держави.

Тому зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Адже лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають: за ними стоїть народ України.

Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне мати бажання.

Студенти факультету економіки і підприємництва Уманського НУС з початку бойових дій активно займаються волонтерською діяльністю, підтримуючи наших воїнів і морально, і матеріально. І ми, студентська молодь, чітко знаємо, що це наш громадянський обов’язок, як цивільного населення, посильно допомагати бійцям боронити цілісність нашої держави. Для цього ми співпрацюємо з волонтерським штабом «Разом», представники якого і цього разу передали вантаж для наших бійців. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Хай береже вас Бог!

 Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування факультету