+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 25 квітня 2019

Єднаємося заради биття дитячих сердець!

З 1 квітня по всій Україні стартував благодійний збір коштів для дітей з вадами серця під гаслом «Дитяче серденько, живи!» у рамках 14 Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

Цього року перед акцією стоїть непросте завдання, адже проблеми дитячої кардіології досить масштабні, а в лікарнях бракує медичного обладнання для ранньої діагностики та лікування хвороб серця у дітей.

«Блаженніше давати ніж брати» – ці слова заохочують проявляти любов до людей і надихають робити добрі справи. Адже людина може бути по справжньому щасливою лише тоді, коли безкорисно робить добро!

І нині студенти та викладачі Уманського національного університету садівництва приєдналися до акції «Серце до серця». І кожен небайдужий до чужої біди міг зробити свій посильний внесок. Бо девіз акції «Дитяче серденько, живи!» не може залишити нікого байдужим до проблем маленьких українців.

Висловлюємо щиру вдячність усім небайдужим людям, які долучилися до збору коштів для дітей із хворобами серця. Разом ми зможемо зробити наш світ кращим!

 

Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва