+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 квітня 2017

Єднання із дитячими сердечками

Дитинство - це та найкраща частина життя, яка може бути у нас. Адже з дитинства ми беремо безліч задатків для подальшого життя. І не менш важливу роль у цьому відіграють наші батьки. Хоча прикрим є те, що не у всіх вони є. Скільки діток мешкають у дитячих будинках? Скільки із них мріють про сім’ю та дім? І дійсно, всі вони мріють про це. Але також ці дітки раді всім гостям, які до них приходять, раді спілкуванню та іграм.

Саме тому за ініціативи ради студентського самоврядування факультету економіки та підприємництва і за допомоги деканату та студентства факультету протягом тижня були зібрані кошти для подаруночків вихованцям Центру соціальної і психологічної реабілітації. А 19 квітня студенти факультету зустрілися з дітками. Всупереч загальноприйнятій думці, у закладі вирує максимум того тепла та затишку, які вихователі можуть передати дітям. Наші юні друзі влаштували маленький концерт для студентів та із задоволенням провели час, граючися та співаючи. А на завершення студенти вручили малятам подарунки.

Це був час, плину якого ми не відчули, адже всі отримували задоволення від спілкування. Студенти були під позитивними враженнями і впевнено можу сказати, що це була не остання наша мандрівка до малечі. Адже, як не крути, а приємно чути від них: «А ми вас пам’ятаємо!»

Наталія Щербина, голова ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва