+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 16 листопада 2017

Єднання студентів – запорука єдності країни

Вже за кілька днів уся студентська молодь світу буде відзначати своє професійне свято – Міжнародний День студента. Воно є знаковим для кожного із нас, адже хто був студентом, той розуміє, що це свято є одним з найвеселіших, які існують. Адже в цей день всі забувають про зимову сесію, яка впевненими кроками наближається до нас, про перездачі та хвости. В цей день студентам можна все і тому молодь єднається в одну велику дружню родину, не зважаючи на вік, стать та майбутню спеціальність.

Гарною традицією студентства факультету економіки і підприємництва Уманського НУС є привітання своїх колег із коледжів з цією знаменною подією. Цього разу зустрічати гостей випала нагода студентству Тальнівського будівельно-економічного коледжу.

Розпочала привітання та концертну програму голова Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Ірина Слободяник, яка від імені ректора університету Олени Непочатенко та декана факультету економіки і підприємництва Юлії Нестерчук привітала всіх присутніх з наступаючим Міжнародним Днем студента, а увесь колектив ТБЕК із 90-річним ювілеєм коледжу, та побажала процвітання, підкорення нових вершин і талановитих та активних студентів. 

Запальні пісні у виконанні студентів факультету економіки і підприємництва Катерини Закрижевської, Віктора Сірого, Ілони Калюжної, Олексія Щербини, Крістіни Караульної та Юлії Тихонюк не давали жодному з присутніх спокійно всидіти на місці. Трепетний танець Юлії Коцуренко не залишив байдужим нікого, а проникливий вірш Людмили Черненко спонукав до роздумів усіх присутніх. Родзинкою свята стала команда КВН «Made in UNUS», яка зачарувала зал іскрометним гумором.

Господарі закладу радо підтримували своїх гостей гучними оплесками. А тепла та дружня атмосфера, яка панувала під час заходу, нагадувала затишні сімейні посиденьки.

Факультет економіки і підприємництва Уманського НУС щиро дякує Тальнівському будівельно-економічному коледжу за теплий прийом. І ще раз хочемо привітати всіх з Міжнародним Днем студента, який є символом єднання всіх студентів у велику та дружню студентську родину.

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва