+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 10 серпня 2018

Факультет економіки і підприємництва вітає вступників!

Велика родина факультету економіки і підприємництва здавна славилася своїми теплими та дружніми стосунками які склалися між студентами та професорсько-викладацьким складом. І кожного року до своїх лав ми приймаємо нову талановиту,  перспективну,  креативну та ініціативну молодь. 

Вступна кампанія 2018 року не стала виключенням і цьогоріч студентські лави факультету вкотре попонилися молоддю,  яка обрала престижні професії,  які отримують вступники факультету економіки і підприємництва. 

Паралельно із здобуттям омріяної освіти наші студенти мають змогу весело та активно проводити своє дозвілля,  різноманітні спортивні секції,  хореографічні групи,  вокальні колективи,  КВК,  студентське самоврядування,  можливість стажування за кордоном,  це все лише маленька частинка тих великих можливостей які відкриваються перед вступниками нашого факультету.

Велика дружня родина факультету економіки і підприємництва щиро вітає вступників 2018 року,  ви зробили правильний вибір про який не пожалкуєте. Бажаємо вам, здачі сесії тільки на відмінно,  багато нових друзів, корисних знайомств,  нехай ваші студентські роки пройдуть весело,  драйвово та незабутньо.  Ласкаво просимо до нашої студентської родини!!!!