+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 21 вересня 2018

Факультет відзначив VIII щорічний День здоров’я

Факультет економіки і підприємництва завжди цінував свої традиції, які ось уже 43-й рік поспіль передаються від покоління до покоління. Відносно молодою, але однією з найулюбленіших і найдовгоочікуваніших подій нашого факультету є проведення Дня здоров’я «Спортивна молодь – здорова нація». Це вже VIII щорічний День здоров’я, який відзначає студентство, під час проведення якого учасники змагаються у низці спортивних заходів: естафетах, футболі, волейболі й інших рухливих видах спорту, готують плакати на підтримку здорового способу життя, демонструють свої творчі здібності, готують їжу на вогні та стають учасниками інших цікавих розваг, які так обожнюють студенти.

Символічним є те, що цьогоріч день здоров’я святкували 20 вересня – у день, коли весь світ відзначає Міжнародний день студентського спорту, тож студенти з удвічі більшим запалом демонстрували свої спортивні можливості.

Відкрила день здоров’я декан факультету Юлія Нестерчук, яка привітала всіх учасників і побажала удачі всім у конкурсах, гарно провести час та поближче познайомитися.

У змаганні взяло участь 6 команд – представників шести спеціальностей нашого факультету:

«TeamLeader» – комп’ютерні науки;

«Бізнесмени» – підприємництво, торгівля та біржова діяльність;

«Євро діти» – економіка;

«Монополісти» – фінанси, банківська справа та страхування;

«Бемс» – маркетинг;

«Податківці» – облік і оподаткування.

Кожна з цих команд показала високий рівень підготовки, студентський запал та жагу до перемоги, що не залишилося поза увагою організаторів заходу. Тож по завершенню всієї конкурсної програми кожна з команд отримала винагороду у вигляді почесної грамоти та смачного подарунку від деканату факультету – ящик лимонаду. Окрім того, декан також нагородила особистими грамотами найактивніших учасників дня, якими стали: Ярослав Яцемірський, Максим Цюпко, Максим Пенько, Владислав Сидор, Давид Козоріз, Сергій Маркарян, Руслан Коваленко, Павло Савелюк, Ірина Ковтонюк, Іван Ящук, Володимир Шадрін, Богдан Мазур, Марина Кузьменко, Олег Чабанюк, Катерина Данченко, Олександр Волошин, Каріна Грицай, Олександр Колонтай, Олександр Гула, Тетяна Вігор, Богдан Крутас, Олексій Дзвониський, Альона Тітова, Юлія Бойко, Юрій Чорний. Також Юлія Олександрівна нагородила раду студентського самоврядування факультету та найактивніших її членів: Ірину Слободяник, Людмилу Черненко, Владислава Поповича, Катерину Закрижевську .

Рада студентського самоврядування висловлює подяку всім учасникам VIII Дня здоров’я, деканату факультету та кафедрі фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін університету.

Щиро віримо, що ця традиція з роками буде тільки розвиватися, а здоровий спосіб життя набирати все більшої популярності серед молоді!

 

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва