+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 вересня 2017

Група компаній «Дикун» відкриває двері до успіху студентам факультету економіки і підприємництва

Побачити, як випускники Уманського НУС будують майбутнє України та працюють у 5 країнах світу, мали нагоду нинішні студенти факультету економіки і підприємництва.

26 вересня 2017 року консалтингова компанія «Дикун Глобал Консалт» відкрила двері свого офісу для студентів кафедри економіки та маркетингу, які разом з викладачами Аллою Ревуцькою, Ольгою Макушок, Людмилою Смолій та Іриною Корман ознайомилися з основними напрямами діяльності компанії.

Компанія «Дикун Глобал Консалт» працює в напрямку успішного впровадження світових ноу-хау та технологій ведення бізнесу в Україні з моменту її заснування в 2002 році.  Група компаній «Дикун» об'єднує такі проекти, як Всеукраїнська Аграрна Рада, Асоціація Виробників Молока, Асоціація свинарів України, профільні онлайн портали: milkua.info, pigua.info, agravery.com, друковані спеціалізовані видання «Молоко і Ферма» та «Прибуткове свинарство», торгові компанії «Фенікс Агро» та «ДК Вет», аграрні бізнес-тури за кордон в понад 20 країн світу, організація та проведення галузевих заходів у молочному скотарстві, свинарстві, рослинництві, аналітичний відділ, соціальні проекти з популяризації споживання молока та молочних продуктів, продакшн-студія AgroTV Ukraine з каналом на YouТube.

Відвідуючи офіс компанії, студенти прослухали майстер-класи менеджерів та керівників проектів. Провідні фахівці компанії ознайомили студентів з основними проектами їх діяльності, розповіли про свої кар’єрні здобутки та засоби їх досягнення, провели екскурсію по всіх відділах компанії.

Відвідувачі заходу мали нагоду дізнатись, що «Дикун глобал консалт» – це не просто консультаційна компанія в сфері інвестицій та інновацій, це професійна згуртована команда з розгалуженою мережею партнерів по всьому світу, яка націлена на досягнення результату в кожному проекті. За короткий період часу  тут отримали неабиякий досвід роботи з іноземними компаніями в Україні, допомогли сотням українських компаній впровадити передові світові технології.

Присутнім на зустрічі студентам запропонували скористатись можливістю пройти виробничу практику в компанії і висловили сподівання, що найкращі зі них в подальшому можуть розраховувати на працевлаштування в даній компанії.

 

Людмила Смолій, кафедра економіки