+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2018

Команда факультету економіки і підприємництва «Ембарго» зайняла почесне ІІ місце в І етапі аграрно-політичних дебатів в Уманському НУС

Днями в Уманському національному університеті садівництва відбувся перший тур аграрно-політичних дебатів. 

Сучасне студентство є дуже талановитим та активним, багато з них вміло поєднують навчання з науковою, громадською та практичною діяльністю. Тому вони досить легко орієнтуються в інформаційному полі безлічі точок зору, вміючи при цьому аргументовано відстоювати власну позицію та автентичне бачення проблеми. Тому не дивно, що суперечливі питання завжди цікавили допитливе студентство, особливо якщо вони стосуються кожного з нас у житті.

Участь в аграрно-політичних дебатах на рівні університету – місія відповідальна. Тож для відбору учасників команди  факультету економіки і підприємництва було проведено відбірковий тур серед студентів всіх спеціальностей факультету в рамках заходу «Агрополітичні питання країни».

Розпочався І етап аграрно-політичних дебатів з вітального слова першого проректора університету Івана Мостов’яка, який наголосив на актуальності подібних заходів і побажав журі об’єктивності, а учасникам – успіхів і впевненості.

Активними учасниками аграрно-політичних дебатів стали наступні 6 команд з числа студентів університету:

  • «Ембарго» – факультет економіки і підприємництва;
  • «Арго» – факультет агрономії;
  • «Легіон» – факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин;
  • «Метод да Вінчі» – факультет менеджменту;
  • «Авангард» – інженерно-технологічний факультет;
  • «Колючки» – факультет лісового і садово-паркового господарства.

Факультет економіки і підприємництва представляли студенти різних спеціальностей факультету, зокрема:

Олексій Щербина, студент 21-ко групи;

Лілія Охріменко, студентка 21-кпт групи;

Дмитро Семенда, студент  31-ма групи.

Наші студенти відстоювали позицію «ЗА» з, мабуть, найболючішого та найактуальнішого питання сьогодення для всієї України: «Зняття мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення – введення вільного ринку землі». Командою-супротивником стали гравці факультету агрономії, які аргументували, відповідно, позицію «ПРОТИ».

Члени команди «Ембарго» показали відмінні знання та вміння, які допомогли їм вибороти призове ІІ місце.  Щиро вітаємо студентів з зайнятим почесним другим місцем у аграрно-політичних дебатах! Бажаємо подальших успіхів,  самореалізації та нових перемог.

                                                        

Олена Прокопчук, к.е.н., доцент,
заступник декана факультету економіки і підприємництва з наукової роботи