+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 квітня 2018

Команда КВН «НєГані» факультету економіки і підприємництва – чемпіон Кубку Ректора КВН 2018

Факультет економіки і підприємництва завжди був одним з кращих в університеті. І ось вже 43-й рік поспіль ми не втомлюємося підтверджувати даний факт. А ще саме весна 2018 року виявилася надзвичайно щедрою на приємні події та здобутки.

Не встиг факультет оговтатися від перемоги нашої студентки Катерини Закрижевської у конкурсі «Студентський лідер року 2018», як талановита студентська молодь додала колекції досягнень факультету ще одну нагороду.

25 квітня відбувся фінал Кубку Ректора КВН 2018. У змаганні за титул переможця взяло участь 4 команди:

  • «НєГані» – факультет економіки і підприємництва;
  • «47 гектар» – факультет агрономії;
  • «Наша» – факультет менеджменту»;
  • «МІАМІ» – факультет лісового і садово-паркового господарства.

Оцінювали рівень жартів та підготовки команд суворе та досвідчене журі, яке очолила провідний фахівець відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Анна Циктор, допомагали їй відомі майстри гумору Владислав Головатюк, Олександр Єжелик і Владислав Сидоренко, топовий ведучий м. Умань Віталій Мельничук і випускниця Уманського НУС Вікторія Уманчик. Відповідальною за правильність підрахунку голосів була голова лічильної комісії  Ірина Слободяник – заступник голови Ради студентського самоврядування університету.

Команди пройшли випробування 4 конкурсами: візитка, розминка з залом, імпровіз і відеоконкурс.

Команда «НєГані», яка відстоювала честь нашого факультету є відносно молодою і це лише друга її гра. До складу команди увійшли:

  • Андрій Рябокучма – студент 21-ма групи, капітан команди;
  • Владислав Коробко – студент 21-е групи;
  • Ігор Дерманський – студент 21-е групи;
  • Олена Наливана – студентка 21-е групи;
  • Владислав Попович – студент 11-кпт групи.

Зауважимо також те, що під час першої гри у відбірковому турі Кубку Ректора КВН команда «НєГані» теж виборола перемогу.

Іскрометні жарти та позитивна енергетика команд не змусили довго на себе чекати бурхливу віддачу залу. Величезна група підтримки, яка підбадьорювала команди, додавала особливої гостроти вражень і підігрівала цікавість до результату: хто ж стане героєм вечора та здобуде омріяний кубок.

За підсумками гри результат не для всіх команд був втішним, проте це є лише мотивацією рухатися вперед та освоювати нові знання. Отож, четверте місце посіла команда «Наша» - факультет менеджменту; третіми стала команда «МІАМІ» факультету лісового і садово-паркового господарства, срібло здобула команда факультету агрономії «47 гектар» і переможцями стала команда факультету економіки і підприємництва «НєГані».

Вітаємо команду із заслуженою перемогою та бажаємо їм подальшого розвитку, вірних фанатів, крутих жартів та простого студентського позитиву!

Ірина Слободяник, голова Ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва