+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2017

Молодь – за здоровий спосіб життя

Активний відпочинок та здоровий спосіб життя – запорука здоров’я. І кому, як не молоді, відомо важливість збереження здоров’я ще в юності.

Саме тому, з метою популяризації та підтримки здорового способу життя, пропаганди спорту та відмови від шкідливих звичок факультет економіки і підприємництва проводить вже VII День здоров’я, який проходить під гаслом «Здорова молодь – здорова нація».

У рамках заходу, серед мальовничої природи на базі Білогрудівського лісу, урочисто відкрив День здоров’я заступник декана з навчальної роботи Юрій Цимбалюк, який привітав усіх зі святом та побажав успіхів у змаганнях та міцного здоров’я. Студенти, об’єднавшись в команди, символічно представляючи себе та захищаючи честь своєї групи та спеціальності, гордо, під стройову пісню, впевнено крокували стадіоном. Участь у змаганнях взяли такі команди:

  • «ФБСС» – студенти кафедри фінансів, банківської справи та страхування;
  • «Сонячна команда» – студенти кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності;
  • «Бухгалтера» – студенти кафедри обліку і оподаткування;
  • «Кульбаби» – кафедра економіки;
  • «Non-Stop» – студенти кафедри маркетингу.

З великим задоволенням та ентузіазмом першокурсники розпочали спортивну боротьбу в естафетах, футболі та волейболі. Звичайно ж, допомагали їм у цьому найкращі фахівці кафедри фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін нашого університету. Активні ігри пробуджують неймовірне відчуття голоду, яке втамувала щойно приготована на вогні юшка. А пісні під гітару додають до відпочинку нотки романтизму.

Конкурс представлення стінгазет команд також вкотре довів, що студенти факультету економіки та підприємництва не байдуже ставляться до свого здоров’я та здоров’я майбутніх поколінь.

Завершила свято декан факультету економіки і підприємництва Юлія Нестерчук  урочистим нагородженням команди та найактивніших учасників змагань:

  • студентів команди «ФБСС»: Волошину Валерію, Поліщук Ольгу, Юрпольську Луїзу, Півненко Вікторію та Мельниченка Антона;
  • студентів команди «Сонячна»: Руденко Лілію, Поштарюк Ірину, Кондратюк Каріну, Шабаш Юрія, Сікорського Богдана;
  • студентів команди «Бухгалтера»: Марущак Анну, Малаховецьку Діану, Гранковську Каріну, Коваль Сергія;
  • студентів команди «Кульбаби»: Караульну Крістіну, Маринчук Вікторію;
  • студентку команди «Non-Stop» Веремйову Таїсію.

Також почесну грамоту отримала рада студентського самоврядування факультету та найактивніші її представники: Козловська Ірина, Закрижевська Катерина, Резнік Анастасія, Бойко Богдан та Слободяник Ірина.

Юлія Олександрівна впевнено зазначила, що пишається тим, що студенти з таким задоволенням та ентузіазмом виконували поставлені перед ними завдання. Також побажала всім присутнім, щоб цей запал ніколи не зникав, а вогник надії та бажання змінювати своє життя на краще ніколи не згасав. Отримавши довгоочікувані нагороди, які декан підтвердила і солодкими подаруночками, всі студенти продовжили відпочинок далі, урізноманітнивши його веселими іграми.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва щиро дякує за підтримку в організації та проведенні деканату факультету та кафедрі фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін Уманського НУС.

Ми щиро віримо, що така гарна традиція буде продовжуватися в нашому університеті й надалі, адже вона не тільки залучає молодь до здорового способу життя, а й піднімає колективний дух та дозволяє зблизити студентів один з одним, відкриває нові таланти та можливості кожного з нас.

Ірина Слободяник,

голова ради студентського самоврядування

факультету економіки і підприємництва