+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 07 травня 2018

«НєГані» ТА«Made in UNUS» взяли участь у «Spring Challenge»

Свято факультету «Spring Challenge» набирає обертів і 4 травня в рамках проекту відбувся вечір гумору за участі команд КВН «Made in UNUS» та «НєГані».

Актова зала Уманського НУС знову наповнилася студентами та викладачами, які прийшли відпочити після важкого робочого дня, розслабитися й отримати позитивний заряд на увесь  вечір.

Нагадаємо, що команда «НєГані»  є молодою факультетською командою, яка нещодавно виборола титул чемпіона Кубку Ректора КВН 2018. Команда КВН «Made in UNUS» є університетською збірною, 60 % якої складають саме студенти факультету економіки і підприємництва. За плечима цієї досвідченої команди не одна перемога в Аграрній Лізі КВН України, а також перемога у Відкритій уманській лізі КВН «Кураж».

Молоді гумористи заряджали зал драйвом та позитивом, демонструючи нові мініатюри та жарти. Розминка із залом лише розпалила цікавість глядачів до того, що ж далі підготували для них гумористи. Підбадьорювала присутніх талановита студентка нашого факультету Катерина Закрижевська, яка розігрівала зал палкими піснями.

Шалені оплески зірвав іскрометний гумор команд, які вражали в цей день глядачів,  а яскраві емоції та позитив ще надовго залишаться у пам’яті тих, хто відвідав вечір гумору.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва висловлює щиру подяку командам «Made in UNUS» та «НєГані» за позитивний вечір і незабутні враження. Також висловлюємо подяку деканату факультету економіки і підприємництва за допомогу у проведенні та організації заходу!

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування 
факультету економіки і підприємництва