+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 10 травня 2018

Ніхто не забутий, ніщо не забуто

Друга світова війна – найбільша помилка людства та його найбільший урок. Скільки людей скалічено, скільки доль зламано… Втрати обраховуються мільйонами, але, на жаль, нікого не повернути. Та й тих, хто проніс через життя в собі пекельну отруту війни, з кожним роком стає все менше. Але народ, який не пам’ятає своєї історії, не має майбутнього. Саме тому, відповідно до указу Президента, 8 і 9 травня – дні пам’яті, примирення та перемоги відповідно.

Немає сім’ї в Україні, яку б оминула війна. У більшості вона відібрала рідних, домівки, здоров’я, молодість і життя. Тому в Уманському національному університеті садівництва та місті Умані було проведено заходи, метою яких є висловлення поваги всім борцям із нацизмом, увічнення пам’яті всіх загиблих і консолідація суспільства та молоді зокрема навколо ідеї захисту України.

Факультет економіки і підприємництва був активним учасником усіх заходів. Зокрема, студенти та викладачі факультету здійснили покладання квітів до пам’ятника Герою Радянського Союзу Юрію Глібку та вшанували загиблих хвилиною мовчання. Також факультетський актив узяв участь і в загальноміських заходах, долучившися до свічкової ходи Алеєю Героїв нашого міста, що мала на меті вшанування пам’яті загиблих воїнів і постраждалих від війни громадян України.

Вічна пам’ять і слава героям! Ніхто не забутий, ніщо не забуто!

Анастасія Резнік,
заступник ради студентського самоврядування