+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 21 листопада 2018

Факультет економіки і підприємництва обрав студентського лідера – 2019

20 листопада актова зала Уманського НУС наповнилася небайдужими студентами, які прийшли підтримати своїх друзів, колег і знайомих. Адже саме в цей день відбулася запекла битва між потенційними претендентами на титул студентського лідера факультету 2019. Нагадаємо, що конкурсант, який здобуде перемогу на факультеті, буде відстоювати честь факультету навесні 2019 року на рівні університету.
Перш ніж розпочати феєричну святкову програму, ведучими якої стали Михайло Волков, Наталія Сьомко, Артем Цвігун і Катерина Закрижевська, з вітальним словом до студентства звернулася декан факультету Юлія Нестерчук, яка привітала студентство з їхнім святом – Міжнародним днем студента, яке на днях відзначало студентство, побажала не втрачати можливостей студентського життя, здоров’я, наснаги та нових звершень, ну і, звичайно ж, перемоги у конкурсі найдостойнішим. Також, користуючись нагодою, декан нагородила почесними грамотами найактивніших студентів факультету. Так, за вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування та молодіжного руху КВН, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня студента, грамотами були нагороджено Богдана Бойка, Андрія Рябокучму, Владислава Коробка, Олену Наливану, Ігоря Дерманського та Владислава Поповича.
У номінації «За вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування, особливі успіхи у навчанні, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня студента» були відзначені Катерина Закрижевська, Людмила Черненко, Артем Цвігун, Валентина Пастух, Богдан Крутас, Ліліана Калюжна, Анастастасія Резнік, Наталія Сьомко, Ольга Клинова, Тетяна Вігор, Дарія Якубовська, Альона Тітова, Марина Кузьменко, Ірина Слободяник.
Нагородивши талановиту молодь, перейшли безпосередньо до знайомства з героями конкурсної програми. Учасниками запеклої боротьби стали:

  • Учасниця № 1 – Інна Сухомлінова, студентка 21к-е групи;
  • Учасниця № 2 – Альона Лубенець, студентка 11к-о групи;
  • Учасниця № 3 – Діана Малаховецька, студентка 21-о групи;
  • Учасниця № 4 – Крістіна Сакович, студентка 21-пт групи;
  • Учасниця № 5 – Луїза Юрпольська, студентка 21к-ф групи;
  • Учасниця № 6 – Крістіна Караульна, студентка 21-е групи;
  • Учасниця № 7 – Яна Пилипенко, студентка 21к-ф групи;
  • Учасниця № 8 – Дарія Якубовська, студентка 11к-пт групи;
  • Учасниця № 9 – Вікторія Славинська, студентка 11к-ма групи.

А оцінювало їхні виступи справедливе та вельмишановне журі у складі:

  • Юрія Цимбалюка – заступника декана факультету економіки і підприємництва з денної форми навчання;
  • Олександра Ролінського – заступника декана факультету економіки і підприємництва з заочної форми навчання;
  • Алли Осіпової – помічника ректора;
  • Маргарити Парубок – голови профспілкового комітету університету;
  • Анни Циктор – провідного фахівця відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

Головою лічильної комісії стала член ради студентського самоврядування факультету Людмила Черненко.
Всього програма включала чотири обов’язкових конкурси: дефіле, візитка, конкурс талантів та інтелектуальний конкурс, під час яких дівчата мали змогу продемонструвати свої красу, грацію, вміння поводити себе на сцені, найкращі сторони, вміння, навички, можливості та звичайно ж інтелект.
Кожна з конкурсанток доклала максимум зусиль для здобуття омріяної перемоги, а палкі групи підтримки кожної з конкурсанток були тому ще одним доказом. Та все ж, переможець має бути один, і наш конкурс не є виключенням. Отож, бронзовим призером стала учасниця № 5 Луїза Юрпольська. Друге місце розділили між собою Інна Сухомлінова та Альона Лубенець. А беззаперечним переможцем і володаркою титулу «Студентський лідер факультету економіки і підприємництва 2019» стала студентка 11к-пт групи Дарія Якубовська. Щиро вітаємо всіх учасників конкурсу та бажаємо їм натхнення на підкорення нових вершин! А Дарії – достойно представити найкращий факультет – економіки і підприємництва – на фіналі змагань!
Рада студентського самоврядування висловлює щиру подяку за допомогу в проведенні й організації заходу деканату факультету, центру культури та виховання студентів та адміністрації університету!

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва