+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 30 жовтня 2017

Що краще: чоловічий розум чи жіноча інтуїція з’ясовували на факультеті економіки і підприємництва!

Одвічне питання: що сильніше – чоловічий розум чи жіноча інтуїція? – завжди хвилювало людство. Адже кожен із представників обох протилежних статей хоче довести, що саме він достойний титулу переможця цього двобою.

І саме це питання зібрало студентство факультету економіки і підприємництва знову разом, аби ще раз перевірити, хто ж достойний титулу переможця. «Хто кого?» – саме так називався черговий двобій чоловічої логіки та жіночих відчуттів. А змагалися цього разу та представляли сильну стать чоловіча команда  у складі: капітана – Віктора Сірого та його бойових друзів – Владислава Поповича, Владислава Коробко та Олександра Петренка. Їх суперниками стала не менш сильна, проте красивіша та ніжніша команда дівчаток, капітаном якої була неповторна Катерина Закрижевська, яка всю гру вела своїх підопічних до омріяної перемоги. До складу її команди увійшли: Людмила Черненко, Оксана Соловей та Інна Сухомлінова. Вершити долю наших учасників випала честь Богдану Бойку.

Гра складалася із 8 конкурсних завдань:

  1. Фотоконкурс;
  2. Збери літери;
  3. Покажи назву;
  4. Бліц-опитування;
  5. По губах;
  6. Чиє це?
  7. Обмін ролями;
  8. Хто влучніший.

Випробування виявилися нелегкими для всіх гравців, адже під час конкурсів їм доводилося проявляти свій інтелект, кмітливість, спритність. Особливих знань потребував конкурс «Обмін ролями», під час якого треба було проявити свої знання про протилежну стать, які реалізовувалися на практиці. Завданням хлопців стало за 90 секунд зробити собі діловий мейк-ап. Не всі представники чоловічої команди змогли виконати дане завдання, адже якщо в теорії знання існують, то на практиці це виявилося зробити набагато складніше. Проте, хлопці не залишилися в боргу перед дівчатами і їхнім завданням стало зняти з себе сорочку та штани, не проливаючи ні краплі зі склянки лимонаду, яку увесь цей час вони тримали у руках.

Не менш цікавим виявився фінальний конкурс, за умовами якого учасники мали на швидкість з’їсти яблуко та влучити «огризком» до корзини.

Протягом усієї гри команди-переможниці відповідали на бонусні за питання, які давали можливість учасникам отримати додаткові бали.

Під час всієї гри аудиторія активно підтримувала свої команди гучними оплесками, які неабияк підбадьорювали учасників та розпалювали все більшу жагу до перемоги.

За підсумками всіх конкурсів перемогу здобула команда слабкої статі. Проте хлопці запевнили, що наступного разу перемога буде обов’язково за ними.

Команда-переможець отримала від деканату факультету економіки і підприємництва сертифікат на двохгодинне відвідування старт-кафе YODA.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва висловлює щиру подяку за допомогу в організації та проведенні деканату факультету. Щиро вітаємо дівчат з перемогою та з нетерпінням чекаємо наступного двобою!

Ірина Слободяник, голова ради студентського

 самоврядування факультету економіки і підприємництва