+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 травня 2019

Spring challenge 2019 завершено!

Традиційне свято факультету Spring challenge, яке за ініціативи ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва стало щорічною й однією з найочікуваніших подій студентського життя, добігло свого логічного завершення.

Насичений різними заходами тиждень промайнув, немов один день, та все ж залишив у пам’яті студентів спогади на все життя. І однією з найкращих традицій, яку приніс з собою Spring challenge, стало його завершення на базі Білогрудівського лісу. Тож і цьогоріч факультет не відступив від новостворених традицій.

Теплий травневий день зібрав увесь колектив факультету економіки і підприємництва не в тісних аудиторіях, а на свіжому повітрі, серед густого лісу, де кожен зміг сповна насолодитися красою весни. А увесь цей шалений калейдоскоп весняних бавр чудово доповнювали музичні та танцювальні композиції – кращі за навчальний рік, які виконували талановиті студенти, гармонійно поєднавши це все у святковий концерт.

З вітальним словом до присутніх виступила декан факультету, професор Юлія Нестерчук, яка привітала всіх присутніх із завершенням тижня факультету, подякувала всім, хто долучився до заходів, побажала студентству побільше нових креативних ідей у створенні таких гарних традицій та, з свого боку, обіцяла допомогу у їх реалізації.

І, звичайно ж, яке свято без нагород. Почесними грамотами були нагороджені усі учасники заходів, що відбувались протягом тижня: зокрема Insta-конкурс «Я – частинка ФЕП», який проходив у трьох номінаціях, есе – Каріна Поліщук (12м-ф група), фото – Дарія Якубовська (11к-пт група), вірш – Людмила Черненко (11м-ф група) – переможці кожної номінації отримали почесні грамоти та призи за перемогу у конкурсі.

Почесні грамоти та вишивки у якості подарунку отримали учасники виставки вишиванок, приуроченої до Всесвітнього дня вишиванок.

Команда-переможець дівчат у інтелектуально-розважальній грі «Хто кого?» отримали також свій приз у вигляді сертифікату у анти-кафе YODA.

Також декан відзначила учасників художніх колективів університету та раду студентського самоврядування факультету за актину участь у житті університету та розвиток факультету. Найактивніші учасники студентської ради отримали подарункові сертифікати до магазинів «Епіцентр» та «Prostor».

Студентство у свою чергу також вирішило сказати кілька слів про роботу факультету під час Spring challenge 2019 та навчальний рік загалом. З вітальним словом звернулася голова ради студентського самоврядування факультету Ірина Слободяник, яка також привітала всіх присутніх із завершенням свята факультету та подякувала студентам за їх активну участь у заходах, які проводила студентська рада на протязі року. Від імені всіх студентів голова студентської ради подякувала деканату факультету та всьому професорсько-викладацькому складу за активну підтримку та допомогу. І на знак подяки студенти нагородили почесними грамотами деканат факультету та всіх завідувачів кафедр.

Рада студентського самоврядування дякує всім, хто долучився до Spring challenge 2019 та всіх попередніх заходів, ініційованих студентами. Особливу подяку висловлюємо деканату факультету за підтримку та допомогу у реалізації студентських ідей, окрема вдячність – за заохочувальні подарунки, які стимулюють студентів до нових звершень.

Щиро віримо, що майбутні покоління студентів будуть шанувати та примножувати традиції нашого факультету!

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва