+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 17 травня 2018

«Spring Challenge» завершено!

Весняний відпочинок на природі з друзями – це завжди незабутні враження й емоції. І що може бути краще для завершення двотижневого марафону «Spring Challenge», як не вибратися на природу усім факультетом та урочисто завершити святкову програму.

10 травня, на базі Білогрудівського лісу, було поставлено фінальний акорд у проведенні свята факультету. Під час вітального слова кандидат економічних наук, доцент Юрій Цимбалюк, заступник декана факультету, привітав присутніх із завершенням тижня «Spring Challenge», подякував всім, хто долучився до його проведення та нагородив найактивніших учасників і організаторів свята почесними грамотами та приємними подаруночками.

Рада студентського самоврядування також не залишилася в боргу і нагородила грамотами та подяками представників деканату і професорсько-викладацький склад факультету.

По завершенню офіційної частини викладачі разом із студентами розпочали спортивні ігри. Емоційними та натхненними були змагання з футболу та волейболу, яскравістю й азартом вирізнялися ігри в бадмінтон, весело та захоплююче проходила гра у фрісбі. Зближувало викладачів і студентство спільне розпалювання вогнища та приготування їжі, адже страви виходили смачншими, аніж очікувалося.

Рухливі ігри, щойно приготована на вогні їжа, запальні танці та багато іншого назавжди залишаться у пам’яті студентів та викладачів, адже такий формат проведення заходів було використано вперше.

«Spring Challenge» завершено, та ми щиро віримо, що весняне свято стане гарною традицією факультету економіки і підприємництва. Адже студентські роки – це найкращі роки в житті кожної людини, і кожен з нас повинен докласти максимум зусиль для того, щоб вони пройшли весело, яскраво, драйвово та запам’яталися кожному з нас!

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва висловлює щиру подяку всім студентам та професорсько-викладацькому складу, які долучилися до проведення свята «Spring Challenge». Також дякуємо деканату факультету за всесторонню підтримку студентських ініціатив і допомогу в організації та проведенні свята!

 

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва