+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 14 листопада 2017

Студентство – безтурботна пора

Студентство – це та ланка громадян, від якої залежить, яким буде майбутнє нашої країни. А ще це той прошарок суспільства, який готовий діяти тут і зараз, не зважаючи на рамки дозволеного, прагнучи повсякчас розвиватися та вдосконалюватися.

І звичайно ж, не аби яку активізацію викликало у них свято, яке стрімголов наближається до нас – Міжнародний День студентства. Саме тому, напередодні цього грандіозного свята, Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва підготувала концерт для студентів і викладачів факультету, під час якого всі присутні могли з головою поринути у теплу та дружню атмосферу студентського життя.

Розпочала дійство голова Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Ірина Слободяник, яка привітала всіх із наступаючим святом та побажала наснаги, підкорення нових вершин та легкої здачі сесії.

Також привітала всіх присутніх декан факультету Юлія Нестерчук, яка, окрім привітань, також нагородила почесними грамотами за активну участь в організації та проведенні заходів, спрямованих на національно-патріотичне виховання, реалізацію цілей студентського самоврядування та з нагоди Міжнародного Дня студента найактивніших студентів факультету:

Катерину Закрижевську – студентку 21-к-ф групи;

Людмилу Черненко – студентку 41-ф групи;

Богдана Бойко – студента 11-м-ф групи;

Віктора Сірого – студента 21-к-ф групи;

Інну Сухомлінову – студентку 11-к-е групи;

Миколу Чемерися – студента 41-еп групи;

Анастасію Резнік – студентку 21-ф групи;

Ольгу Клинову – студентку 31-о  групи;

Юлію Мороз – студентку 41-о групи;

Артема Цвігуна – студента 41-ф групи;

Антона Мельниченка – студента 11-к-ф групи;

Валерія Каташинського – студента 11-к-ф групи;

Владислава Коробко  – студента 21-е групи;

Оксану Соловей  – студентку 11-к-е групи;

Наталію Швець – студентку 21-ф групи;

Луїзу Юрпольську – студентку 11-к-ф групи;

Артема Паламарчука – студента 41-е групи;

Дениса Калюжного – студента 21-пт групи;

Ірину Козловську – студентку 21-пт групи;

Юлію Тихонюк – студентку 41-о групи;

Олексія Щербину – студента 21-к-о групи.

Після таких приємних несподіванок, студентство розпочало перегляд концерту, під час якого звучали і запальні українські пісні, і чуттєві вірші, і неперевершені танці, які зачаровували свою красою і, звичайно ж, не обійшлося без улюбленців студентської публіки – команди КВН «Made  in UNUS», які знову і знову підбадьорювали глядачів гострими жартами.

Загалом під час концерту організатори охопили всі сфери студентського життя: і навчання, і дозвілля, і веселі будні у гуртожитку. Адже студентство – це не просто статус, це стиль життя, який є невід’ємною частиною кожного з нас. Це стан душі, часточка якої є в кожного з нас, незалежно від того, скільки тобі років чи яку посаду ти займаєш. Студентство – це безтурботна пора, це один з найкращих періодів людського життя. І кожен з нас повинен по максимуму наповнити свої будні яскравими та позитивними емоціями, аби через багато років ми могли їх згадати і з впевненістю сказати, що наше студентське життя – було найкращим!

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва висловлює щиру подяку деканату економіки і підприємництва та Центру культури та виховання студентів за допомогу в проведенні та організації заходу.

Зі святом, дорогі студенти! Хай кожен день вашого життя буде сповнений яскравими, позитивними емоціями!

 

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування

факультету економіки і підприємництва