+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 01 жовтня 2018

Танці як стиль життя

Сучасна молодь не бачить свого життя без музики. Її слухають в автомобілі по радіо, під час пробіжок, переглядаючи музичні канали та відвідуючи концерти. Також місцем, де можна розслабитися, почути улюблені композиції і просто відпочити є дискотеки. 

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва не стоїть осторонь зацікавлень студентів та всіма діями намагається згуртувати молодь, проводячи всілякі конкурси та розваги для студентського загалу.

Тож навіть погодні умови не стали на заваді проведенню чергової дискотеки, під час якої було розіграно два квитки на концерт усім відомої драйвової групи «Время и стекло». Єдиною умовою конкурсу було придбання лотерейного номерка, а ще – віра в те, що сьогодні фортуна буде посміхнеться саме тобі.

Усі студенти з задоволенням провели час, даруючи посмішки один одному та запалюючи похмуру вечірню погоду своїми танцями.  По закінченню дискотеки було обрано переможців розіграшу. Ними стали студент 11-ф групи Іван Параскун та заступник декана з виховної роботи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин Лариса Розборська. Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм гарно провести час на концерті.

Рада студентського самоврядування висловлює щиру вдячність деканату факультету економіки і підприємництва та Центру культури і виховання студентів за всебічну підтримку та допомогу у проведенні даного заходу.

 

Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва