+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 29 травня 2017

У здоровому тілі – здоровий дух!

Ні для кого не секрет, що для збереження хорошої фізичної форми та витривалості необхідно займатися спортом. І біг у даному випадку є одним з найдоступніших видів спорту, що дозволяє підтримувати свій організм в тонусі. Адже під час бігу людина не тільки фізично вдосконалює своє тіло, але й має час для роздумів про своє життя.

Студенти факультету економіки і підприємництва ведуть активний спосіб життя. І, звичайно ж, наші активісти не пропускають жодної спортивної події, яка відбувається не тільки в нашому університеті, а й на міському рівні.

Саме тому майбутні фінансисти, маркетологи, обліковці, економісти та управлінці 28 травня приєдналися до легкоатлетичного пробігу «Умань за здоровий спосіб життя», що відбувся в місті за підтримки міського голови Олександра Цебрія. У заході взяли участь як досвідчені спортсмени, так і учні спортивних шкіл та звичайно ж, яскравими учасниками стали студенти факультету.

Взявши участь у даному заході, молодь вкотре довела, що вона веде здоровий  спосіб життя, полюбляє активний відпочинок та особливу увагу приділяє спорту, який є невід’ємною частиною життя кожного з нас. Адже саме від нас залежить щасливе та здорове майбутнє українців. Тож давайте берегти своє здоров’я та здоров’я нашої сильної, вільної, мужньої, незалежної нації!

Ірина Слободяник, заступник голови

ради студентського самоврядування