+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 21 березня 2019

Університете, вітаємо з весною!

Весна – це спосіб природи сказати: “Давайте розважатися!”. І скористатися цієї можливістю вирішили студенти факультету економіки і підприємництва. Так, за ініціативи Ради студентського самоврядування факультету, було проведено святковий концерт під назвою «Студентська весна», присвячений 175-річчю створення Уманського національного університету садівництва.

Розпочали свято весело та з розмахом. Привітала всіх присутніх і подякувала всьому професорсько-викладацькому складу та студентству голова ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Ірина Слободяник. Гостей заходу заряджали позитивом ведучі Людмила Черненко та Давид Козоріз. Вражали своїми запальними піснями Катерина Закрижевська, Наталія Сьомко, Дар’я Якубовська, Богдан Крутас. Також розчулили глядачів своїм танцем Альвіна Кивгила й Іван Ящук. А команда КВН «Нє Гані» зачарувала зал іскрометним гумором.

Глядачам не довелось сумувати ні хвилини, адже було підготовлено яскраві номери, які залишаться у пам'яті кожного.

Також у рамках заходу відбулася лотерея «Банка грошей», переможцем якої стала Олеся Ковбасюк.

Позитив, драйв і неймовірно дружня атмосфера панували в залі під час концерту, підтвердженням чого стали бурхливі оплески присутніх, якими вони нагороджували артистів.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва висловлює щиру подяку деканату за всесторонню підтримку в організації та проведенні заходів. А ще бажає всім позитиву у кожному промінчику лагідного весняного сонця, а рідному Уманському НУС – процвітання та драйвових студентів-інтелектуалів!

 

Валентина Пастух, студентка 11-кф групи