+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 29 грудня 2018

Урочистий випуск магістрів: початок успішного життя!

Випуск –  це свято радості, момент перегортання прочитаної сторінки, яка назавжди залишиться в серцях і спогадах кожного.

П'ять з половиною років збігли, як одна коротка мить. Це був період переходу від безтурботного дитинства до дорослої відповідальності за свої вчинки.

І ось така тривала мрія про отримання дипломів нарешті здійснилася. 28 грудня Уманський національний університет садівництва проводжав у доросле життя нове покоління висококваліфікованих фахівців, серед яких – ціла плеяда молодих, активних, перспективних і цілеспрямованих випускників факультету економіки і підприємництва.

Винуватців свята зі знаменною подією привітала ректор Уманського НУС Олена Непочатенко, яка вручила кращим студентам дипломи з відзнакою та нагороди за вагомі здобутки у науковому, спортивному та мистецькому житті університету.

Привітала магістрів і декан факультету економіки і підприємництва Юлія Нестерчук, яка вручила винуватцям свята дипломи про вищу освіту.

Проводжаючи вчорашніх студентів у подорож дорогами життя, ми віримо в те, що випускники дійсно пам’ятатимуть рідний університет, стіни нашої Alma mater, де вони провели свої найдивовижніші роки життя! Ми даруємо вам частинку свого серця та бажаємо, щоб ваші шляхи були легкими, лагідний дотик долі супроводжував у всіх починаннях, а серця палали вірністю Батьківщині, твердістю переконань і незламною вірою в успіх! В добру путь! Успіхів, щасливої життєвої дороги, Божого та батьківського благословення!

 

Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва