+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 06 березня 2018

В добру путь, випускники!

Уманський національний університет садівництва здавна славився та пишався своїми талановитими випускниками. От і сьогодні у відкрите плавання життєвими морями вирушили перспективні молоді фахівці – студенти факультету економіки і підприємництва. Вже 42-й рік поспіль наш факультет випускає широкопрофільних спеціалістів, і цей рік не став виключенням, адже стіни рідної Alma-mater залишило понад 80 студентів-магістрів, які отримали дипломи за такими спеціальностями як: Фінанси, банківська справа та страхування;

  • Облік і оподаткування;
  • Економіка;
  • Маркетинг;
  • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.

Не просто диплом, а диплом з відзнакою отримали кращі з кращих студентів, які всі п’ять з половиною років впевнено до цього прямували. Серед них зі спеціальності «Економіка» – Юлія Калугаряну, Марія Рижій, Аліна Сербін; зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» – Анна Костенко, Катерина Бузиновська, Марія Лосінець, Вікторія Уманчик; зі спеціальності «Облік і оподаткування» – Оксана Коваленко, Юлія Аношкіна, Лідія Селезень; зі спеціальності «Маркетинг» – Тетяна Давиденко, Богдана Воробйова, Вікторія Заврадинська, Антон Котвицький; зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Марина Дубина, Альона Галицька, Тетяна Горбатюк, Наталія Граділенко.
Звичайно ж, наші студенти, які вже завтра вирушать у самостійне доросле життя, встигали не тільки займатися навчанням, але й урізноманітнювали своє дозвілля, що не могло залишитися непоміченим. Тож найактивніші з них були нагороджені грамотами:
«За відмінні успіхи у навчанні та плідну організаційну роботу» були нагороджені Аліна Сербін, Тетяна Давиденко, Оксана Коваленко, Анна Костенко, Марина Дубина;
«За проявлені всебічні здібності та відмінні успіхи в навчанні» – Юлія Калугаряну, Марія Рижій, Богдана Воробйова, Вікторія Заврадинська, Антон Котвицький, Юлія Аношкіна, Лідія Селезень, Катерина Бузиновська, Марія Лосінець, Вікторія Уманчик, Альона Галицька, Тетяна Горбатюк, Наталія Граділенко;
«За активну життєву та громадянську позицію» – Зоряна Гайдай, Катерина Дашкова, Олександр Кириленко, Володимир Гончар, Віталій Побережник.
Не можна забути і про те, що наш факультет відпустив у доросле життя студентів, які кожного дня намагалися покращити й урізноманітнити життя всіх студентів, які тут навчаються. Це Вікторія Уманчик – очільниця студради факультету 2013–2014 рр., голова Ради студентського самоврядування університету 2014–2017 рр., голова Об’єднаної студентської ради аграрних ВНЗ України 2015–2017рр. і Катерина Бузиновська – голова Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва 2014-2016 рр. (випускники спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування). Ви – гордість факультету, студенти, якими ми пишаємося, приклад для наслідування та беззаперечна мотивація для теперішніх і майбутніх студентів факультету.
Також Вікторія Уманчик була нагороджена Грамотою ректора за відмінні успіхи в навчанні, зразкове виконання Правил внутрішнього розпорядку та активну роботу в органах студентського самоврядування.
З університетських лав починалося ваше доросле життя, ваші перші самостійні кроки. За ці п’ять років університет став для вас рідною домівкою, а викладачі добрими друзями та порадниками. Тож від усього колективу факультету економіки і підприємництва бажаємо випускникам досягнути бажаних вершин, стати успішними та затребуваними фахівцями, адже для цього у вас є всі необхідні ресурси. І завжди пам’ятати про головне: найважливіше у житті – залишатися хорошими, щирими людьми, якими ви є зараз!
Не забувайте університет, у якому пройшли найкращі та найвеселіші роки вашого життя. І пам’ятайте про рідний факультет економіки і підприємництва, де завжди раді вас бачити та допоможуть порадою і теплими словами підтримки . В добру путь, наші дорогі випускники! Хай легким, яскравим, позитивним і успішним буде ваш життєвий шлях!

Ірина Слободяник, голова Ради студентського самоврядування

факультету економіки і підприємництва