+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 21 вересня 2017

Вибори до лав ради студентського самоврядування факультету економіки та підприємництва

Щорічно лави ради студентського самоврядування поповнюються великою кількістю активних та ініціативних студентів, які бажають працювати, аби змінити та наповнити різноманіттям наше студентське життя. А оскільки факультет економіки і підприємництва є одним з найбільших в університеті, то і бажаючих поповнити ряди студентської ради було немало.

Тож 19 вересня на факультеті економіки та підприємництва відбулося таємне голосування, під час якого студенти затвердили новий склад ради студенського самоврядування факультету.

Вибори було проведено згідно із усіма умовами та рекомендаціями Закону України «Про вищу освіту» (ст. 40).

Одразу після виборів відбулося засідання новообраної ради студенського самоврядування, де активісти факультету прослухали звіт голови студради Наталії Щербини за 2016-2017 н.р.

А згодом, шляхом прямого таємного голосування, було обрано нову голову студради факультету. Нею стала студентка 41-о групи Ірина Слободяник. 57 % присутніх повірили в її сили та віддали свій голос за неї.

Вітаємо всіх нововобраних членів ради студенського самоврядування та бажаємо їм наснаги, ентузіазму, продуктивного та цікавого навчального року.

Анастасія Резнік, секретар ради

 студентського самоврядування університету