+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 березня 2019

Відкрий у собі лідера!

Здатність до лідерства людина не отримує від народження, цю якість потрібно набувати впродовж всього життя. І лише великим прагненням і бажанням можна досягти успіху, сформувавши в характері лідерські якості.

26 березня студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відвідали тренінг «Лідерські якості», який провела для них практичний психолог Валентина Мазуренко. Неформальні обставини та дружній колектив допомогли студентам відкритися, щиро висловлювати свою думку та пізнавати самого себе з нової сторони. Тренінг був поділений на декілька етапів, під час яких кожен міг визначити свій потенціал та удосконалити лідерські якості.

Завдяки цьому заняттю студенти змогли зрозуміти, як краще розвинути власні комунікативні здібності, покращили вміння висловлювати власну думку та навіть проаналізували особистісні якості лідера.

Бути впевненим у собі, комунікабельним, розвиватися в усіх напрямках, знаходити вихід в критичних ситуаціях, чітко визначати кінцеву мету, надихати послідовників – це невід’ємні якості лідера.

Лідерство – успіх в житті!

 

Людмила Черненко, студентка 11м-ф групи
факультету економіки і підприємництва