+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 07 травня 2018

Вірші, написані серцем…

Весна – пора розквіту природи та думок, яка своєю неймовірною палітрою барв і бездоганними формами спонукає до створення глибоких поетичних композицій. А ще весна – це пора відродження, любові та ніжності, коли весняний вітер, несучи в собі тисячі прекрасних ароматів, надихає на творчість  всіх, хто вміє відчувати тремтіння повітря.

Саме тому факультет економіки і підприємництва обрав цю пору року, як найкращу для створення та презентації власної збірки авторських віршів студентів факультету.

Із цієї нагоди у читальному залі № 2 Наукової бібліотеки Уманського НУС зібралася велика кількість шанувальників поезії – студентів і викладачів. Примітним є те, що даний захід уже став традиційним, адже вже четвертий рік поспіль талановита молодь факультету  випускає у світ збірку віршів, пронизану почуттями, переживаннями та міркуваннями. Цьогоріч збірка отримала назву «Легкокрилі думки» і включає в себе різні вірші: ліричні, мрійливі й іноді трошечки сумні. На сторінках скромної збірки можна віднайти увесь спектр емоцій і кожен зможе знайти серед віршованих рядків щось для себе.

Надзвичайно чуттєво продекламували власні вірші деякі автори: Ірина Слободяник, Аліна Євич, Крістіна Караульна, Людмила Черненко, Яна Пилипенко та Олександр Єжелик.

Рада студентського самоврядування та все студентство щиро вдячні деканату факультету економіки та підприємництва за підтримку наших творчих поривів, реалізації різноманітних ідей та починань, а всім авторам збірки бажаємо успіху у власних творчих ініціативах.

 

Резнік Анастасія,
член ради студентського самоврядування