+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 23 травня 2019

Вітаємо Юлію Олександрівну з обранням на посаду очільника факультету!

22 травня 2019 року відбулись збори трудового колективу та вчена рада факультету економіки і підприємництва Уманського НУС, де головував перший проректор, к. с.-г. н., доцент І.І. Мостов'як. Слухали питання щодо обрання декана факультету економіки і підприємництва. З пропозицією підтримати кандидатуру Юлії Олександрівни виступили д.е.н., доцент Пенькова О.Г., к.е.н., професори Семенда Д.К. і Бечко П.К., к.е.н., доцент Смолій Л.В. та заступник декана факультету економіки і підприємництва, к.е.н., доцент Цимбалюк Ю.А. Процедури таємного голосування на зборах та вченій раді дотримані відповідно до п. 3.14. Положення про порядок обрання та прийняття на роботу науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва від 25.02.2019 р.

За результатами волевиявлення членів вченої ради факультету та колегіального затвердження протоколів лічильної комісії було ухвалено рішення обрати Ю.О. Нестерчук на вакантну посаду декана факультету економіки і підприємництва.

Вітаємо Юлію Олександрівну Нестерчук з обранням на посаду декана факультету! Впевнені, що Ваш професіоналізм і досвід, наполегливість та відповідальність сприятимуть розвитку та утвердженню лідерських позицій факультету економіки і підприємництва. Зичимо Вам успіхів у всіх починаннях, нових ідей та невичерпної енергії для досягнення омріяних горизонтів!

 

За дорученням від членів вченої ради та усіх співробітників
факультету економіки і підприємництва
секретар зборів Галина Аніщенко