+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 29 грудня 2018

Вітаємо з Новорічними святами!

Шановні студенти та викладачі!

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва щиро вітає Вас з новорічними святами!

Залишились останні чарівні дні 2018-го року.  Рік, який приніс у життя університету та факультету багато нового та прекрасного і, згадуючи все, що відбулося, всі зміни, які ми разом пережили, хочеться сказати велике «ДЯКУЄМО» адміністрації університету та деканату. Ми вдячні, що ви, не покладаючи рук, кожного дня створюєте всі умови, щоб наше студентське життя ставало цікавішим, пізнавальнішим і кориснішим. Обіцяємо і в наступному році допомагати вам в усіх ваших планах та працювати з такою ж віддачею.

Звичайно, ми не можемо оминути увагою студентів, які беруть активну участь в усіх заходах і проектах. Дякуємо всім членам студентського самоврядування, адже без вас не було б такого натхненного та різнобарвного життя студентства. Ви незрівнянні, тому ми сподіваємось, що наступного року ви працюватимете з таким самим ентузіазмом і завзяттям. Дякуємо, що ви є у нас! Саме ви допомогли раді студентського самоврядування втілити в життя все задумане. Сподіваємося, що ви і надалі будете нас підтримувати!

Тож нехай ці прийдешні новорічні та різдвяні свята, що наближаються, принесуть у ваш дім, серця і душі, у родини та життя всієї нашої країни, міста, університету й факультету лише радість і щастя, мир і добробут, нові можливості для здійснення наших мрій! Нехай новорічні ялинки та різдвяні дзвоники своїми різнокольоровими, святковими вогниками та мелодійними переливами освітлюють шлях у майбутнє для всіх українців – шлях здолання всіх негараздів, перепон, того, що заважає нам, нашому народу відчути себе «… в сім’ї єдиній, сім’ї новій, вольній…».

Бажаємо всім міцного здоров’я, успіхів у справах, здійснення мрій і тепла в серці! Нехай невдачі оминають вас, а щастя стане вірним супутником на всіх життєвих шляхах!

З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

 

Рада студентського самоврядування Уманського НУС