+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 жовтня 2018

Вітаємо з почесно нагородою!

Традиційно в першу суботу жовтня уманчани та гості міста відзначають його День народження. Тож 4 жовтня Уманський національний університет садівництва вітав почесних гостей, які зібралися у стінах нашої рідної альма-матер для проведення урочистих зборів, присвячених святкуванню Дня міста.

Усіх присутніх привітав з нагоди визначного свята міський голова Олександр Цебрій, який побажав громаді міста міцного здоров’я та процвітання.

Також Олександр Володимирович нагородив кращих жителів міста Умань. І серед них – людина широкої душі, принциповий і чуйний керівник, викладач нашого університету, професор, доктор економічних наук, декан факультету економіки і підприємництва Юлія Нестерчук, яка була нагороджена відзнакою виконкому міської ради у номінації «Кращий за професією» за високу професійну майстерність, значні трудові досягнення та з нагоди Дня міста.

Науково-педагогічний і студентський колективи факультету економіки і підприємництва щиро вітають Юлію Олександрівну з отриманою нагородою та бажають творчої наснаги, нових професійних звершень і досягнень!

 

Ірина Слободяник, голова ради студентського самоврядування факультету