+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 29 травня 2017

Вітаємо зі святом останнього дзвінка!

Ось і пролунав останній дзвінок 2016–2017 навчального року в Уманській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 9, де відбулася традиційна святкова лінійка.  

Розпочали свято патріотично: винесли державний прапор та заспівали гімн України. Директор школи Ірина Тенц щиро привітала всіх присутніх із святом Останнього дзвоника – днем, коли у школярів починається дорога в майбутнє! Адже у цей день учні 11-х класів завершили сходинки шкільного життя, а першокласники пройшли першу сходинку навчання.

На шкільному подвір’ї зібралися учні, вчителі, батьки, офіційні особи та гості. Під час святкової лінійки учні розважали присутніх творчими виступами та хореографічними композиціями. Багато нагород, грамот та подяк отримали учні 1-11-х класів за досягнення у навчанні, спорті, творчості, суспільній та громадській роботі.

Директору школи Ірині Тенц також була вручена грамота «За багаторічну плідну співпрацю між Загальноосвітньою школою І–ІІІ ступенів № 9 та Уманським національним університетом садівництва».

Від щирого серця вітаємо усіх зі Святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року! Бажаємо успіхів та наснаги ще на довгі роки! Адже саме завдяки висококваліфікованому педагогічному колективу школи діти здобувають тут знання, вступають до вищих навчальних закладів та впевнено вступають в доросле життя!

 

 

 

Діана Соковніна, доцент кафедри маркетингу УНУС