+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 16 травня 2019

Визначено Міс і Містера факультету економіки та підприємництва 2019!

14 травня відбувся конкурс «Міс і Містер факультету економіки та підприємництва 2019». Вперше захід відбувався не в концертній залі, а під відкритим небо, і, на щастя, погода посприяла цьому. Офіційна частина минула в надзвичайно дружелюбній атмосфері і кожен з глядачів отримав неймовірно велику кількість позитивних емоцій та незабутніх вражень.

За титул «Міс і Містер ФЕП» змагалося 12 учасників. Програма складалася з 5 обов'язкових конкурсів:

  1. «У світі кіно»;
  2. конкурс талантів;
  3. дефіле в купальниках;
  4. інтелектуальний конкурс;
  5. дефіле «Вечірній вихід».

Усі учасники показали свою чудову підготовку. Конкурсанти вразили глядачів і журі власними талантами, мали змогу похизуватися фізичними формами, продемонструвати розумові здібності й оригінальність мислення, а наостанок зачарували публіку своєю вишуканістю та грацією. У кожного була неймовірна група підтримки серед глядачів і саме їхня віра допомогла всім показати чудові результати.

Серед членів журі були: заступник декана факультету економіки та підприємництва Юрій Цимбалюк, заступник декана з виховної роботи Світлана Власюк, помічник ректора Алла Осіпова, голова студентської ради факультету економіки та підприємництва Ірина Слободяник, топовий візажист міста Умань Жанна Кучерук, фотограф міста Умань Ліна Черкасова та власник «13 лаунж бар» Максим Слободяник. Кожен з членів журі справедливо й об'єктивно оцінював підготовку, старання та майстерність конкурсантів.

За підрахунками балів, титули «Міс і Містер ФЕП 2019» отримали Крістіна Караульна (спеціальність «економіка») та Богдан Крутас (спеціальність «маркетинг»).

Першою віце-міс та Першим віце-містером стали Альвіна Кивгила й Ілля Комаричев.

Другою віце-міс і Другим віце-містером – Наталія Сьомко й Ігор Дерманський.

Решта учасників також були нагороджені в наступних номінаціях:

Міс Артистизм – Наталія Швець;

Містер Мужність – Олександр Волошин (окрім цього, Наталія та Олександр також стали лідерами серед глядацьких симпатій);

Містер Галантність – Павло Савелюк;

Міс Елегантність – Альона Тітова;

Містер Харизматичність – Михайло Волков;

Міс Шарм – Анастасія Жос.

Рада студентського самоврядування щиро вдячна за підтримку та сприяння у проведенні заходу деканату факультету економіки і підприємництва й особисто декану Юлії Нестерчук, відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, керівництву Уманського міського будинку культури, топовому візажисту міста Умань Жанні Кучерук, фотографу міста Умань Ліні Черкасовій та власнику «13 лаунж бар» Максиму Слободянику.

Ми щиро вітаємо кожного учасника, які сумлінно та відповідально віднеслись до підготовки конкурсу, та бажаємо вам і надалі з легкістю підкорювати будь-які нові вершини та досягати все кращих й кращих результатів.

 

Грицай Каріна, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва