+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 11 жовтня 2018

Яскраве вітання викладачам факультету економіки і підприємництва від студентів

Шановні викладачі! Ви вносите визначальний вклад у розвиток України, формуєте нове покоління її громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї країни.

І щороку, у першу неділю жовтня, всі працівники освіти відзначають своє професійне свято. Тож з нагоди цього визначного дня студенти факультету економіки і підприємництва сердечно вітали всіх викладачів запальним концертом, а організаторами й натхненниками свята стала рада студентського самоврядування факультету.

Незабутій концерт гучно розпочався запальною піснею «Vitamin D» у виконанні Катерини Закрижевської та Богдана Крутаса, під час виконання якої не втрималися від танцю й інші учасники дійства, які зарядили глядачів яскравими емоціями.

З вітальним словом до присутніх звернулася голова студентської ради факультету економіки і підприємництва Ірина Слободяник. Також глядацьку увагу завоювали молоді учасники нашого колективу, які цього року вступили до нашого університету: Альона Тітова, Дар’я Якубовська, Валентина Пастух, Богдан Крутас, Артур Білокур. Не залишилися осторонь і студенти старших курсів – Людмила Черненко, Катерина Закрижевська, Наталія Сьомко. Гумористичним подарунком привітала команда КВН «НєГані».

Шановні наші викладачі! Висловлюємо вам щиру вдячність за творчу та самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям. Спільними зусиллями ми реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному громадянину, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Хай щедрою буде до вас доля, оминають життєві негаразди, а серця зігріває людська довіра та любов. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання молоді – майбутнього нашої Батьківщини. Щиросердно бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги!

 

Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва