+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 17 травня 2018

Жіноча інтуїція чи чоловіча логіка?

У рамках свята факультету економіки і підприємництва «Spring Challenge» відбулася інтелектуально-розважальна гра «Хто кого?», метою якої було визначити, що ж все-таки переможе: чуттєві дівчата і їх інтуїція чи стримані хлопці і їх залізна логіка? Студенти та викладачі факультету змогли отримати відповідь на це питання завдяки двом чудовим командам, до складу яких увійшли веселі, талановиті та кмітливі учасники.

Отже, у команді хлопців грали: Андрій Рябокучма, Олександр Масловський та Владислав Бабчук. Капітаном команди був Артем Цвігун.

Дівчачі переваги доводили: Олена Наливана, Юлія Тихонюк та Юлія Мороз. Капітан команди – Катерина Закрижевська .

Верховним суддею гри став капітан команди «Made in UNUS», талановитий, веселий і справедливий Богдан Бойко.

Гра складалася з 8 різнопланових конкурсів, зокрема :

  • Збери літери;
  • По губах;
  • Хто я?
  • Чиє це?
  • Обмін ролями;
  • Зірки в ряд;
  • Покажи назву;
  • Бліц.

У першому конкурсі дівчата отримали перемогу, адже склали набагато більше слів, ніж хлопці. Більше слів, читаючи по губах капітана, в наступному раунді також назвали дівчата. Далі переможців довелося визначати завдяки «Дивоглядкам», тому що ні Олена Наливана, ні Олександр Масловський не змогли вгадати, ким же вони стали завдяки конкурсу «Хто я?». Результати четвертого раунду також були визначені «Дивоглядками». Наступним був «Обмін ролями», де хлопцям на дотик потрібно було визначити певний «суто жіночий» предмет, ну і дівчатам – аналогічно із предметами, якими частіше користуються чоловіки. У ході гри всі присутні змогли дізнатися деякі цікаві факти про обидві статі завдяки бонусним питанням, що базувалися на попередніх опитуваннях у соцмережі Instagram. Для прикладу: ви знали, що 41 % хлопців сиділи або сидять на дієті?

Потім чоловіки намагалися вгадати улюблений фільм учасниць з команди жінок, а дівчата вгадували, кому який годинник належить. Завдяки кмітливості Юлії Мороз та розумінню у команді Катерини Закрижевської жінки отримали перемогу в шостому раунді, адже вгадали пісню за жестами за 2! секунди! Більше правильних відповідей у конкурсі «Бліц» також дали дівчата.

Як вже зрозуміло, команда жінок на чолі із капітаном Катериною Закрижевською отримали беззаперечну перемогу. Та хлопці обіцяли, що наступного разу вони обов’язково переможуть!

Анастасія Резнік, заступник голови ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва