+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 01 березня 2019

«Жити та творити» – таким є девіз усіх студентів факультету економіки та підприємництва

28 лютого в Уманській міській раді з метою патріотичного виховання та підтримки творчих ініціатив молоді міста був проведений літературний конкурс молодих поетів, організатором якого став відділ у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради.

Захід розпочався з вітальних слів начальника відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталії Вдовиченко. Продовжила вітальне слово й оголосила про початок нагородження учасників конкурсу заступник міського голови Уманської міської ради Жанна Лозінська, яка побажала учасникам натхнення, самовдосконалення, творчо розвиватись і надихати інших своєю поезією.

Студенти Уманського національного університету садівництва були нагородженні за активну участь у міському Конкурсі молодих поетів, творчу майстерність та популяризацію поетичного слова, а саме: Валентина Бойцун, Анна Глухман, Юлія Коцуренко, Яна Пилипенко, Наталія Швець, Наталія Кульчицька, Людмила Черненко, Владислав Ліподат, Діана Шевченко. А Ліліана Калюжна здобула 3-тє призове місце у конкурсі та була нагороджена дипломом і сувеніром!

Вітаємо конкурсантів з успіхами та бажаємо, щоб наші студенти творили та здобували вершин не лише на міському рівні. Успіхів!

 

 

Наталія Сьомко, член ради студентського самоврядування
факультету економіки та підприємництва.