+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 20 лютого 2020

Це закарбовується у пам’яті навічно...

Студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва долучилися до відкриття виставки «Україна в боротьбі за свободу та гідність», присвяченої героїчним подіям 2014–2020 рр.

На цьому заході кожен мав змогу згадати події, які не так давно вирували в Україні та тривають понині. Кожне фото, зроблене журналістами, болісно асоціювалося з певною подією. Кожна картина, намальована руками матерів, чиї сини воювали чи воюють, закарбовувалась у пам’яті, як історична пам‘ятка, а кожен мазок фарби передавав весь спектр болі автора. Кожен рядок вірша бійця вселяв у нас незламний дух і віру в себе. І навіть снаряд, розміщений на лаві експонатів, парадоксальним чином беззвучно доносив до нас звуки бою.

Ми давно для себе зрозуміли та вкотре переконалися: у цьому житті основною метою, пріоритетом повинна стати вірність собі та чесність із собою.

Пам‘ятайте та шануйте те, за що бореться український народ. Виховуйте в собі патріотичний дух, увіковічнюйте тих, хто пожертвував своє життя заради нас – майбутнього України!

 

Наталія Сьомко, голова ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва