+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 10 квітня 2018

Дарувати надію легко!

Факультет економіки та підприємництва Уманського національного університету садівництва,  спільно із волонтерською громадською організацією «Разом», провели благодійну акцію «Подаруй надію!», відповідно до умов якої відбувся збір дитячої та художньої літератури для військовослужбовців і дітей прифронтової зони.

Студенти та викладачі факультету активно долучилися до акції, тож активісти ще також зібрали кошти на закупівлю ліків і принтера для бійців у зоні АТО. Все вищезгадане було одразу передано у волонтерський штаб «Разом», представники якого спрямують подарунки безпосереднім адресатам.

Ми дякуємо всім, хто взяв участь в акції, та щиро сподіваємося на подальшу активну підтримку і допомогу фронту, адже тим, хто там боронить кордони країни та наш спокій, необхідно знати, що ми не забуваємо про них, підтримуємо та пишаємось ними. Також висловлюємо щиру вдячність волонтерам Уманської громадської організації «Разом» за постійну тісну співпрацю. Хай над вами завжди буде мирне небо, а в душі панують спокій і натхнення до нових звершень!  

 Катерина Закрижевська, член Ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва