+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 27 березня 2024

Допомагаємо тим, хто захищає нас!

На фоні складних часів і викликів, з якими стикається наша країна, важливо пам’ятати про тих, хто стоїть на захисті української нації – наших військових. Підтримка захисників є найважливішим обов’язком для кожного з нас. Тому, Громадська організація «4.5.0. Україна» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100090501471064), що постійно допомагає нашим героям, знову зорганізувала збір речей на потреби ЗСУ на Авдіївський напрямок.

Студенти та науково-педагогічні працівники факультету економіки і підприємництва УНУС, у рамках благодійної акції «З добром у серці, у світле майбутнє», вчергове доєдналися до ініціативи та зібрали необхідні речі. Усього було складено три посилки, що були відправлені на передову та вже надійшли до адресатів. І захисники висловили щиру вдячність колективу факультету за цю допомогу.

Згадана ініціатива не лише засвідчує нашу підтримку та вдячність військовим, які захищають нас щохвилини, але й демонструє солідарність і єднання українського суспільства. Проте, потреба у підтримці захисників залишається, і тому важливо продовжувати активну діяльність за даним напрямом.

Тож долучаймося до цієї важливої справи, адже кожна допомога має велике значення і дарує надію та силу нашим Героям, які стоять на варті миру в Україні.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС