+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 31 жовтня 2017

Halloween Party об’єднує!

В останні роки все більшої популярності в Україні набуває традиція наприкінці жовтня святкувати Halloween. У День всіх святих, або ж у День всіх мертвих, як прийнято його називати, за легендою, наш земний світ поєднується із світом духів. І щоб ті злі духи не затягли когось у свій світ, їх слід обманути, одягнувши на себе одяг, який притаманний героям фільмів жахів, та розмалювати своє обличчя або ж одягти маску. Таким чином, вони тебе не впізнають та залишать у спокої.

Тож нині стали дуже популярні вечірки у стилі Halloween Party. А коли разом з цим можна поєднати і ще одну корисну справу, – то чому б і ні. Саме благодійність стала основною ціллю святкування Хелловіна серед учнів і вчителів Уманської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9, які запросили долучитися до дійства раду студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва.

Всі присутні  чудово провели час та отримали масу позитивних емоцій. Бажаючі могли поласувати тематичними смаколиками – пальчиками відьми, печивом-привидами, «червивими» лексиками, і позмагатися у веселих конкурсах. Діти з радістю брали участь у конкурсах, смакували ласощами та робили незабутні фото біля фотозони, створеної студентами.

Всі кошти, які були зібрані під час вечірки, будуть передані на благодійність.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва щиро дякує Уманській ЗОШ І_ІІІ ступенів № 9 за запрошення на «Halloween party», змогу долучитися до благодійної акції та надану чудову можливість гарно провести час.

Анастасія Резнік, член ради студентського самоврядування

факультету економіки і підприємництва