+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 31 жовтня 2023

Кіносеанс заради Перемоги

У сучасному світі, де технології заполонили всі сфери нашого життя, кінематограф не втрачає своєї привабливості. Інколи важко уявити, що може бути кращим, аніж сидіти під відкритим небом і дивитися улюблену стрічку… Проте ще краще поєднувати це з доброю справою. Саме цю ідею втілила у життя рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва, організувавши кінопоказ фільму «Королі репу» просто неба з метою зібрати кошти на потреби Збройних сил України.

Кіносеанс відбувся увечері 26 жовтня, а запрошення були розіслані за день до проведення. На жаль, погана погода ввела свої корективи у плани, і хоч спочатку трансляцію хотіли провести на стадіоні Уманського НУС, але через дощ все було перенесено в аудиторію. Незважаючи на цю прикру ситуацію, захід пройшов із великим успіхом і на кіно завітала велика кількість як студентів, так і просто зацікавлених людей.

Демонстрація фільму відбулася у неймовірній атмосфері. Під час перегляду часто можна було почути сміх, а завершальні кадри глядачі зустріли оплесками. Стосовно враження від кінострічки, то це справді цікавий фільм, після якого ще раз переконуєшся, що на сучасне українське кіно можна ходити не лише з патріотичних міркувань, а й тому, що там дійсно чекає щось вражаюче.

Усі кошти, зібрані від продажу квитків, були передані на підтримку Збройних сил України. Це вкотре підтверджує важливість подібних заходів, оскільки вони не лише об’єднують людей, але й залучають їх до благодійності, яка вкрай необхідна у наш час.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС