+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 19 грудня 2017

Конференція трудового колективу факультету економіки і підприємництва

19 грудня 2017 року в аудиторії 265 відбулася Конференція трудового колективу факультету економіки і підприємництва.

На порядку денному було заслухано звіт декана факультету д.е.н., професора Нестерчук Ю.О., про результати роботи факультету економіки і підприємництва за 2017 рік. Під час доповіді було розглянуто роботу факультету у таких напрямках як навчальний процес, виховний процес серед студентів, науково-дослідна діяльність викладачів факультету та профорієнтаційна робота.

Гарною подією на факультеті стало відкриття у листопаді нової спеціальності 122 "Комп'ютерні науки" галузі знань 12 "Інформаційні технології". Дана спеціальність охоплює широкий спектр сучасних предметів з комп'ютерної техніки та інформаційних технологій, зокрема програмування різними мовами, мережеві технології, Web-дизайн.

Звіт декана факультету був обговорений із визначеними завданнями на перспективу і більш прогресивний розвиток, удосконалення навчально-виховного, науково-дослідницького процесу на факультеті економіки і підприємництва.

У другому  питанні були обрані делегати на Конференцію трудового колективу Уманського національного університету садівництва від науково-педагогічних працівників факультету економіки і підприємництва.

Алла Ревуцька, старший викладач кафедри економіки