+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 12 лютого 2020

Конкурс «Краща студентська кімната»

На території студмістечка, де проходить більша частина вільного часу усіх студентів, розміщені 2 гуртожитки, в яких живуть, творять, відпочивають, розважаються та навчаються студенти факультету економіки і підприємництва. 

Представники Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва Уманського НУС, на чолі з заступником декана з виховної роботи Світланою Власюк влаштували рейд-огляд кімнат студентів, аби обрати найкраще помешкання з-поміж усіх. Під час огляду кімнат ми мали змогу поцікавитися у студентів щодо облагородження та покращення умов. І надзвичайно приємним став той факт, що практично всі студенти повністю задоволені умовами, у яких вони проживають.

Звідси можемо сміливо підсумувати, що наші студенти не лише займаються творчістю та навчанням, а й створюють простір навколо себе відповідно до стану душі. Нас вражали мінімалістичні деталі в інтер’єрі, ідеальне поєднання кольорів і деталей меблів, дивакуваті та водночас цікаві розписи на стінах. Тому обрати найкращу серед кращих було важко, проте вибір має бути зроблений.

Отже, переможцями конкурсу «Краща студентська кімната» гуртожитку № 6 стали кімнати 911, 811, 814, а в гуртожитку № 2 кімната – 4. Вітаємо переможців і бажаємо всім затишку!

Рада студентського самоврядування 
факультету економіки і підприємництва