+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 24 листопада 2023

«Лідер глядацьких симпатій – 2023» – студент ФЕП УНУС

Університетське життя завжди наповнене подіями, які не лише об'єднують студентську спільноту, але й стимулюють особистість розвиватися та виявляти свій потенціал. Однією з таких чудових подій став захід «Студентський лідер – 2023», що відбувся 22 листопада 2023 року в актовій залі корпусу № 1 Уманського НУС. Представники всіх факультетів зібралися разом, створивши неймовірну атмосферу, аби підтримати кожен свого кандидата й обрати найкращого серед студентської молоді. У заході взяли участь лідери з кожного факультету, в тому числі і представник факультету економіки і підприємництва, яким став Анатолій СТЬОПІН із 41-кн групи.

Змагання складалося із трьох захоплюючих конкурсів, де кожен учасник мав можливість відзначитися своїми лідерськими якостями, розкрити потенціал та довести, що саме він гідний носити звання «Студентський лідер – 2023». Перший конкурс полягав у презентації, під час якої конкурсанти повинні були розповісти якнайбільше про свої захоплення, смаки й інтереси. Цей конкурс дозволив глядачам і журі краще пізнати кожного кандидата.

Наступний конкурс мав назву «Ерудит», і в його рамках учасники взяли участь у вікторині, проявивши свій інтелект та вміння швидко мислити. Кожен продемонстрував свою обізнаність у широкому спектрі питань, що стосувалися як загальноосвітніх тем, так і проблем, пов'язаних з університетським життям або країною в цілому.

Третім і останнім конкурсом була демонстрація талантів. Це було справжнє різноманіття: від музичних виступів до танцювальних номерів, від віршів до живопису – кожен кандидат презентував загалу щось неповторне й унікальне. Така різноманітність талантів і виступів вразила глядачів, які вітали кожного учасника бурхливими оплесками.

Щоб скоротити очікування та зробити час між конкурсами приємнішим, глядачам були представлені захоплюючі виступи хореографічних колективів і талановитих студентів-вокалістів..

По завершенні заходу журі підрахували бали та нагородили переможців у кожному конкурсі. Цьогоріч переможцем конкурсу «Студентський лідер – 2023» став представник факультету агрономії. Проте й наш кандидат не лише показав гідний результат і йшов нога в ногу з опонентом, але й був відзначений двома почесними нагородами: «За найкращий талант» та «Лідер глядацьких симпатій».

«Студентський лідер – 2023» став не лише важливим кроком у визначенні та відзначенні лідерських якостей студентів, а й відмінною можливістю для молоді поділитися своїм досвідом і талантами з усією університетською спільнотою. Вдячні кожному, хто завітав і підтримав нашого кандидата, а також сподіваємося, що подібні заходи стануть не просто традицією, але й невід'ємною частиною нашого університетського життя.

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС