+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 18 лютого 2020

Літературний івент молодих і талановитих

17 лютого у готельно-ресторанному комплексі «Фортеця» гостинно приймали митців слова та цінителів прекрасного у рамках проведення літературного івенту, присвяченого Дню закоханих.

Учасники даного заходу з радістю згодилися декламувати свої вірші про прекрасне почуття – кохання. Також це дійство не оминуло й активних студентів факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва, Наталію Сьомко та Валентину Пастух, які водночас стали і співорганізаторами заходу. Серед читців і шанувальників віршованого слова були й інші студенти університету та факультету – Ліліана Калюжна, Наталія Жержевська, Наталія Кульчицька та Анастасія Якушева.

Івент проходив у надзвичайно драйвовій атмосфері, адже, адже між віршами учасників звучали творчі номери самобутніх і надзвичайно талановитих музикантів нашого міста – гурт «StreetCultureUman», а ведучі підготували цікаві розважальні ігри. У яскравій естетичній насолоді час пролетів непомітно.

Хочу завдячити організаторам заходу: начальнику відділу  у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталії Вдовиченко, спеціалісту І категорії відділу у справах сім’ї та молоді  Уманської  міської ради Анні Циктор і директору Уманської центральної бібліотеки для дорослих Людмилі Чупряк, які щиро підтримують і втілюють впевнені кроки та шалені ідеї активної молоді нашого міста.

 

Валентина Пастух, член ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва