+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 04 вересня 2023

Ми - українці! Честь і слава незламним!

4 вересня 2023 року на факультеті економіки і підприємництва відбулася перша у новому навчальному році лекція на тему: «Ми – українці: честь і слава незламним».

Дана тема була обрана не випадково, адже Україна нині переживає найбільше випробування в новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора.

Головна мета зустрічі полягала у формуванні розуміння й усвідомленні, що сьогодні Україна, як країн,а існує завдяки героїзму свого народу. Саме завдяки хоробрості та незламності наших воїнів, ми маємо змогу жити, розвиватися та навчатися. Тож приємною несподіванкою для усіх присутніх стало онлайн-спілкування з нашими героями, воїнами, які захищають Україну.

Також на зустріч завітала Оксана СЛОНСЬКА, дружина загиблого захисника України, волонтерка, очільниця ГО «Родина Героя». Це жінка з великої літери, яка дає нам впевненість у мирне майбутнє, що здобувається важкою ціною кожного українця: "Ми маємо не лише пам’ятати, що вони, воїни, нас боронять, а й підтримувати їх - морально, донатами та добрими справами".

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували жертовність ігероїзм полеглих воїнів нашої країни. Адже ми платимо надзвичайно велику ціну за право бути собою та просто жити. І ця пам’ять про мужність захисників і їхні подвиги є найвищою цінністю в нашій національній ідентичності.

Щодня важливо пам'ятати: Ми - незламний народ вільної країни! Разом ми єдині і витримаємо гідно всі випробування! Попереду звільнення всіх українських земель, попереду - Перемога та відбудова, створення України нового зразка!

Слава Україні! Героям слава!

Ольга ЛЕВЧЕНКО, членкиня ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва