+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 16 листопада 2023

Міс і Містер факультету економіки і підприємництва - 2023

Міс і Містер факультету – це захоплююча традиція, що додає барв і веселощів до студентського життя в університетах. Це подія, де талановиті, харизматичні та винахідливі учасники змагаються за титул найкращого представника та представниці свого факультету. Це не лише конкурс краси, а й шанс продемонструвати свої здібності, таланти та соціальну активність. Тому із цією метою рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва 15 листопада в актовій залі корпусу № 1 Уманського НУС організувала та провела захоплюючий конкурс Міс і Містер факультету. На жаль, ми наразі живемо у складний час і повітряна тривога внесла свої корективи у захід, проте це не завадило прийти колективу факультету та весело провести час.

Участь у конкурсі взяли 10 талановитих молодих людей, серед яких були 5 хлопців і 5 дівчат.

Максим МАЛЕНЬКИЙ, 11-кн група;

Анатолій СТЬОПІН, 41-кн група;

Максим ЛЕВЧЕНКО, 21-мб-ма група;

Валентин СКИТЕЦЬКИЙ, 11-кн група;

Дмитро СТЕПАНЕНКО, 11-кн група;

Вікторія ОРЛОВА, 11-о група;

Марія ВОЙЧУК, 21-о група;

Юлія РОЇК, 31-кн група;

Діна МУКОВОЗ, 21-е група;

Вероніка ДУДНИК, 11-е група;

Звісно, не могло обійтися без нашого вельмишановного журі, яке дбало про об’єктивність і справедливість у визначенні переможців, уважно враховуючи кожну деталь учасників, а саме:

Юрій ЦИМБАЛЮК, заступник декана факультету економіки і підприємництва;

Олександр РОЛІНСЬКИЙ, заступник декана факультету економіки і підприємництва;

Валентина ЧЕРНИЧЕНКО, помічник ректора;

Леся БАРАБАШ, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування, начальник редакційно-видавничого відділу;

Вікторія ЗАЯРНА, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва, студентка 41-ф група;

Найбільшу увагу журі приділяло харизмі, таланту та внутрішній красі учасників.

Розпочався захід із виходу конкурсантів на сцену і їх представлення глядачам. Зразу після цього розпочався один із чотирьох найголовніших конкурсів – «Дозвольте відрекомендуватися». Учасниці й учасники повинні були розповісти якнайбільше про себе, свої захоплення, смаки й інтереси. Всі поділилися своєю історією життя, захопленнями, науковими досягненнями, благодійними проєктами чи навіть просто цікавими хобі, що, безперечно, вразило та зачарувало аудиторію. Кожен отримав бурхливі оплески та визнання від глядачів.

Наступним конкурсом була «Вікторина», де учасники проявили свої інтелектуальні здібності та вміння швидко мислити. Вони відповідали на запитання з різних областей знань різної складності: від актуальних подій і культурних відомостей до наукових фактів та літературних шедеврів. Цей етап конкурсу показав, наскільки широкий спектр інтересів і знань в учасників. Деякі питання вимагали глибокого розуміння теми, тоді як інші – швидкісного реагування й аналізу інформації. Усі продемонстрували свою готовність до викликів і бажання розвиватися в різних сферах знань.

Перед тим, як перейти до третього конкурсу, хореографічний колектив університету порадував всіх глядачів своїм бонусом у вигляді танцювального номеру. Виступ колективу став справжнім захопленням для глядачів, які отримали можливість насолодитися витонченою хореографією, динамічними рухами та цікавими композиціями.

Найцікавішим і захоплюючим був третій конкурс – «Творчий виступ». Учасники повинні були продемонструвати свій талант, показавши свою оригінальність, артистичність і майстерність. Виступи відрізнялися різноманітністю: дехто лірично декламував вірші, інші майстерно танцювали, а деякі демонстрували своє улюблене хобі, яким займаються з самого дитинства. Ця різноманітність талантів і виступів збагатила подію, надаючи можливість кожному учаснику виразити себе в найкращий спосіб, продемонструвавши свою унікальність через власні здібності та захоплення.

Для того, щоб учасники встигли підготуватися до четвертого, й останнього, конкурсу, студенти спільним загалом заспівали пісню Кузьми Скрябіна «Старі Фотографії».

Останнім конкурсом було «Дефіле», на якому конкурсанти продемонстрували свій стиль, грацію й елегантність. Цей етап є дуже важливим, оскільки дозволяє кожному учаснику виразити свою особистість через моду та стиль під час виходу на подіум, і всі справилися з цим на відмінно. Кожен гармонійно підібрав свій образ, який доповнював його внутрішні якості, створюючи неповторні враження у глядачів, які зустрічали кожного учасника бурхливими оплесками.

Для того, щоб журі могли підбити підсумки, група підтримки підготувала флешмоб, щоб розважити глядачів. Цей номер став чудовим способом відволіктися від очікування та підготувати аудиторію до завершального етапу – хто ж все-таки отримає титул «Міс і Містер факультету – 2023».

Журі було тяжко обрати переможців, проте рішення були вирахувані за кількістю набраних учасниками балів, а відтак номінації розподілилися наступним чином:

«Міс Вишуканість» - Діна МУКОВОЗ;

«Містер Екстравагантність» - Дмитро СТЕПАНЕНКО;

«Міс Інтелект» - Вікторія ОРЛОВА;

«Містер Інтелект» - Валентин СКОТЕЦЬКИЙ;

«Міс Талант» - Марія ВОЙЧУК;

«Містер Талант» - Максим ЛЕВЧЕНКО;

«Міс Глядацьких Симпатій» - Вероніка ДУДНИК;

«Містер Глядацьких Симпатій» - Максим МАЛЕНЬКИЙ.

Почесний титул «Міс Факультету–2023» отримала Юлія РОЇК, а титул «Містер Факультету–2023» виборов Анатолій СТЬОПІН. Їх було почесно нагороджено коронами, які є символами досконалості.

По закінченню нагородження всі разом заспівали пісню гурту Без Обмежень «Вільні Люди».

Проведення таких заходів сприяє створенню дружньої атмосфери, зближенню студентської громади та підтримці талановитих молодих людей нашого університету. Щиро вдячні кожному, хто завітав і надав свою підтримку на цьому чудовому і захоплюючому заході!

 

Вадим ПАВЛЕНКО, член ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва УНУС