+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 16 травня 2019

На старт! Увага! SPRING CHALLENGE!!!

Чи чекаєте ви на весну так, як студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва? Чи відчуваєте ви натхнення в цю неймовірну пору року? Чи хочеться влитися в почуття неймовірного захвату? Якщо відповідь «Так» – тоді Вам саме до нас!

Щороку весняної пори, коли природа уже дозволяє поринути у свої пахощі та цвітіння, Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва розпочинає свій уже традиційний «SPRING CHALLENGE».

Свято факультету розпочалося уже 13 травня! Цього для стартував Insta-конкурс для студентів під назвою «Я частинка ФЕП» (умови розіграшу опубліковані в соціальних мережах).

Продовженням цієї неймовірної події весни був конкурс краси та кмітливості «Міс та Містер ФЕП 2019», яким усі мали змогу насолодитися та повболівати за свого конкурсанта 14 травня.

15 травня на стадіоні Уманського НУС відбувся показ комедійного фільму «Скажене весілля».

У День вишиванки – 16 травня – у холі корпусу № 4 студактив факультету запланував виставку вишитих робіт студентів і викладачів, а завершенням цього дня буде драйвова дискотека під відкритим небом на стадіоні Уманського НУС.

Студенти факультету економіки та підприємництва зможуть позмагатися і в інтелектуально-розважальній грі «Хто кого?», що пройде в аудиторії №306 о 13:15 годині.

А святкове завершення свята відбудеться на базі Білогрудівського лісу 21 травня о 13:00 годині.

Ми чекаємо на кожного, хто любить драйвово проводити час!

 

Людмила Черненко, член Ради студентського самоврядування
факультету економіки та підприємництва, студентка 11м-ф групи