+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 13 листопада 2023

Подорож за новими враженнями

Студенти факультету економіки і підприємництва, визнані найактивнішими з факультету, отримали неймовірну можливість – поїздку до Києва. Ця ініціатива, підтримана ректором університету Оленою НЕПОЧАТЕНКО, рекоратом і профспілковим комітетом закладу освіти, об'єднала енергійних представників різних факультетів для заохочення їхньої вагомої ролі в житті університетської спільноти.

Визначивши найактивніших студентів, університет відправив їх до столиці, де першим пунктом на маршруті стала екскурсія в Пінчук Арт Центр. Занурення у світ сучасних творчих виражень було надзвичайно вражаючим для студентів. Всі мали унікальну можливість поглибити своє розуміння сучасного мистецтва та поділитися враженнями з колегами.

Після відвідання музею студенти мали вільний час для прогулянок по столиці, де вони змогли насолодитися красою історичних пам'яток, динамікою міського життя та побачити Київ у всій його величі та красі.

Такий вихід за межі навчального закладу сприяє формуванню командного духу та допомагає у розвитку соціальних навичок. Крім того, Київ, як історичне та культурне серце України, надав студентам можливість насолоджуватися своєю багатогранністю, вивчати його історію та відчути атмосферу динамічного розвитку.

Влада БАДАНЮК, голова ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва