+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 04 листопада 2019

Обрано студентського лідера ФЕП – 2019!

Днями на факультеті економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбувся грандіозний конкурс «Студентський лідер ФЕП – 2019». Участь у конкурсі взяли представники студентства спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка», «Маркетинг», «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Талановиті молоді люди з чітко встановленою соціальною позицією змагалися за звання найкращого, найталановитішого, найумілішого студента – лідера ФЕП. 

Конкурсанти продемонстрували глядачам свої здібності у конкурсах «Дефіле», «Візитка», «Мій талант» та в інтелектуальному конкурсі. Всі присутні мали змогу отримати не лише позитивні враження, але й відчути, якими чутливими та креативними насправді бувають наші студенти. Члени журі відповідально віднеслися до свого завдання й оцінювали студентів відповідно до їхніх вмінь.

Розважали публіку у перервах між конкурсами ансамбль танцю профспілок України «Нивка» та нова, дуже драйвова команда КВН факультету економіки і підприємництва «Три петдесят».

У результаті напруженої та динамічної боротьби перемогу виборола студентка 31-ф групи спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Сьомко Наталя, яка вразила всіх своїм акторським талантом та режисерськими вміннями. Друге місце здобув студент 21-ф групи Волошин Олександр, а замкнув трійку лідерів студент 41-е групи Ігор Дерманський.

За постійну підримку студентських ідей і плідну співпрацю дякуємо деканату факультету економіки і підприємництва та креативним і небайдужим до життя факультету членам студради ФЕП.

Економіка вперед, ми – найкращий факультет!

 

Анастасія Якушева, студентка 11 к-ф групи