+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 05 червня 2018

Подаруй радість!

Діти – найбільше багатство будь-якого суспільства. Саме на них ми покладаємо найбільші надії, вони є запорукою щастя та мотивацією для здійснення мрій і цілей.

Тому не дивно, що вже 68 років в перший день літа у світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Метою цього свята є захист прав дітей у всьому світі та розвиток середовища, дружнього до дітей, шляхом діалогу й активних дій.

На жаль, на нашій планеті є діти, які з різних причин позбавлені батьківської турботи, любові та піклування. І саме вони потребують особливої уваги.

Тож студентський актив факультету економіки і підприємництва нещодавно вже вкотре відвідав Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умань.

Студенти привезли дітям різні цікаві подарунки. Але найціннішим подарунком для них стала увага, гарний настрій та веселі ігри із мильними бульбашками та фрізбі.

Рада студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва бажає кожній дитині рости у любові, щасті та благополуччі! Просимо всіх не бути байдужими та знайти вільну годинку, аби подарувати дітям радість спілкування та знайомство з новими друзями!

Також дякуємо деканату факультету економіки і підприємництва за підтримку та адміністрації Обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умань за гостинність, розуміння та дружнє ставлення.

Анастасія Резнік, заступник голови ради студентського самоврядування
факультету економіки і підприємництва