+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 08 вересня 2017

Поповнення студентської родини факультету економіки і підприємництва

Теплого вересневого дня, коли сонечко ніжно пестить землю останніми теплими промінцями, новоспечені студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва метушливо готуються до знакової події в своєму житті – посвяти в студенти та отримання найважливішого документа – залікової книжки. Звичайно, адже студентство це пора, коли людина не тільки обирає свою майбутню професію, а й коли знаходить своє кохання, заводить багато нових знайомств і друзів.

Урочисте вручення залікових книг назавжди закарбується в пам’яті студентів. Декан факультету, професор Юлія Нестерчук разом зі своїми заступниками привітали молоде поповнення факультету, побажавши їм успіхів у навчанні та веселого і безтурботного студентського життя.

По отриманню залікових книг студентство перейшло до найцікавішого етапу – святкової посвяти у студенти. Взявши участь у святковій ході, вступників привітали почесні гості дійства.

Батьки, викладачі та всі гості свята щиро раділи за першокурсників. Адже саме в цей час відбувається становлення нової особистості. Ми впевнені, що кожен з цьогорічних першокурсників цього дня впевнився у правильності зробленого вибору, адже факультет економіки і підприємництва Уманського НУС не перше десятиріччя випускає зі своїх стін висококваліфікованих працівників, які успішно будують кар’єру за обраною професією.

173-я річниця з Дня народження нашого рідного університету назавжди залишиться у пам’яті кожного студента теплими спогадами про веселі та безтурботні студентські роки.

Щиро вітаємо новоспечених студентів, бажаємо їм цікавого студентського життя, творчих злетів, високих успіхів у навчанні та ласкаво просимо до дружньої студентської родини!

Ірина Слободяник, заступник голови ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва