+38 (04744) 3-14-03, +380 (97) 460-93-43 (Viber)
Меню
Остання редакція: 15 вересня 2023

Про довкілля дбаємо - мирну Україну плекаємо

Чисте довкілля - це запорука не тільки міцного здоров'я, а й гарного настрою, адже так приємно йти рідною вулицею і милуватися краєвидом! Тож 14 вересня студенти факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва разом зі своїми викладачами та кураторами, зібравшись у велику родину, долучилися до святкування Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day". що цього року в Україні проходить під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». 

Завзяті та натхненні, з вогниками в очах та щирими посмішками на обличчі, дружна факультетська родина взяла в руки необхідні інструменти та почали працювати. Удосконаливши зовнішній вигляд прикафедральних терторій, також впорядкували прекрасний горіховий сад -  справжню окрасу Уманського національного університету садівництва. Учасники екологічної акції завзято працювали, підтримували один одного, тому що наш факультет - це єдина сім'я, у якій завжди всі готові допомогти.

Але на цьому акктивності не закінчилися, адже, пам'ятаючи про другу частину гасла - про мирну Україну - студенти та викладачі доєдналися до плетіння захисної сітки та до збору речі для волонтерського штабу "Разом", аби наші військові та ВПО (внутрішньо переміщені особи) були забезпечені найнеобхіднішим. Під час плетіння сіток студенти весело проводили час і з захватом виконували таке дещо творче і вкрай необхідне завдання. Дехто робив це вперше, і тому досвідчені колеги допомагали їм, розповідаючи, як потрібно плести сітку.

Вкотре епреконалася, що факультет економіки і підприємництва - це приклад дружності, сили, завзяття та гордості, адже ми українці і ми цим пишаємося!

Нехай небо буде мирним, а Україна чистою!

 

Вікторія ОРЛОВА, студентка 11-о групи